Belspeelse

De belspeelse zomerwerking start binnen

Update 23/07/2020

Beste ouder

Deze week ontvangen wij met plezier uw kind(eren) bij speelpleinwerking Belspeelse. Hierbij geven we u graag nog wat belangrijke informatie mee om deze week vlot te laten verlopen. 

Maatregelen Covid-19

Het coronavirus zorgt ervoor dat wij een aantal belangrijke maatregelen moeten nemen, zoals u ook kon lezen in de informatiedocumenten die u per mail werden toegestuurd na de inschrijving. Wij stellen als speelpleinwerking alles in het werk om een zo veilig en gezond mogelijke speelomgeving te creëren. Wij kunnen dit echter niet alleen en hopen dat we op jullie hulp kunnen rekenen.

Concreet vragen wij van u en uw kind(eren) het volgende:

 • Laat slechts één ouder/voogd het kind brengen en ophalen. Bij voorkeur is dit de hele week dezelfde persoon om de contacten in te perken.
 • Draag een masker wanneer u het kind komt brengen of afhalen, alsook wanneer u contact hebt met animatoren, andere ouders of kinderen.
 • Indien uw kind voor het speelplein nog aan een ander kamp/speelplein/grote activiteit… deelneemt, vragen wij minstens twee dagen pauze tussen te laten. Breng uw kind dus niet meteen naar het speelplein indien hij/zij net van ergens anders komt.
 • Tijdens de periode van het speelplein, vragen wij van het kind om geen contact te hebben met andere bubbels om eventuele verspreiding tegen te gaan.
 • Indien uw kind ziektesymptomen vertoont, vragen wij uw kind niet naar het speelplein te brengen en de animatoren op de hoogte te brengen.
 • We vragen bereikbaar te zijn tijdens de periode van het speelplein, zodat we bij symptomen meteen contact kunnen opnemen en snel kunnen handelen in het belang van de volledige groep.
 • Wanneer er (mogelijk) sprake is van het coronavirus bij uw kind of bij iemand uit de nauwe omgeving, vragen wij onmiddellijk contact op te nemen.

 

Wij weten dat we veel vragen, maar voor ons staat de gezondheid van ieder individu voorop. De animatoren hebben hard gewerkt om de veiligheid zo goed mogelijk te garanderen en nemen ook het engagement op om gedurende deze week enkel in de speelpleinbubbel te vertoeven. We hopen dan ook dat we kunnen rekenen op ieders verantwoordelijkheid om alle kinderen een fantastische week te kunnen bezorgen.

Bedankt voor uw begrip, hopelijk tot snel!

Update 19/07/2020

Week 1 (27/07 - 31/07) 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor voorinschrijving!!

Week 2 (03/07 - 07/07)

Plaatsen voor individuele kinderen in de bubbel VOLZET

 • Je kan nog steeds inschrijven voor een plek op de wachtlijst!
 • Extra dagen aan je bestaande inschrijvng van deze week toevoegen kan WEL, een extra kind toevoegen niet meer. 

Zomerwerking 2020

Liefste ouders

Onze inschrijvingen zijn nu open via www.belspeelse.be .

Zo een inschrijvingssysteem vraagt afspraken, voorwaarden en extra uitleg. Wij goten elk van deze dingen voor jullie in een (hopelijk) overzichtelijk documentje. Wij dringen er op aan deze documenten nu al door te nemen.

 • Inschrijvingsprocedure: Wie laten we toe? Wie geven we voorrang? Wat verwachten we na een inschrijving? Annuleren? Wachtlijst? Het antwoord op al deze vragen (en meer) vindt u hier. Dit document leest u best alvorens u een profiel aanmaakt.

 • Afsprakennota: alle afspraken die wij met u willen maken, van inschrijving tot speeldag zelf, staan in dit document toegelicht. Bij inschrijving verwachten we een goedkeuring van dit document.

 • Inschrijvingsstappenplan: we gebruiken een nieuw inschrijvingssysteem, dat kan vragen met zich meebrengen. Hoewel we de site duidelijk en toegankelijk gemaakt hebben, zijn we er van overtuigd dat een beetje extra toelichting over iets technisch zoals een website nooit kwaad kan ๐Ÿ˜‰. Lees dit documentje door om te weten wat alle knoppen betekenen op de inschrijfdag.

Hieronder, en op de facebookpagina zijn alle documenten te raadplegen. Dit is een hele boterham, maar we willen graag duidelijk en uitgebreid communiceren, zodat eventuele toekomstige vragen al een antwoord hebben. Omdat het ook voor ons een hele nieuwe situatie is, kan het zeker zijn dat we hier en daar iets over het hoofd zien. Heeft u vragen, we horen ze (heel) graag! -->  info@belspeelse.be of een berichtje op onze facebookpagina!

Nogmaals bedankt voor uw geduld en flexibiliteit! Wij kijken reikhalzend uit naar de inschrijvingen, maar nog ooooo zo veel meer naar de zomer en de speelpleinweken!! Dat we maar snel veel lachende gezichtjes mogen verwelkomen.

Liefste groetjes
Team Belspeelse
โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›

https://www.belspeelse.be/Inschrijvingsprocedure-speelpleinzomer
https://www.belspeelse.be/afsprakennota-speelpleinzomer
https://www.belspeelse.be/inschrijvingsstappenplan

Laatste update: 23-07-2020 21:31:44